Teto Stilusok

Teto Stilusok. A tetőtéri padló nagyon ritkán különbözik egyenes és egyenletes mennyezettől, alapvetően ez a sík különböző szögekben helyezkedik el, ami elősegíti a kényelmetlen helyek és rések létrehozását, amelyeket különféle célokra lehet használni. David paul morris / getty images hírek / getty images.

Elő tető gyártása ISO.val, Alumínium előtető teraszra is
Elő tető gyártása ISO.val, Alumínium előtető teraszra is from telikertlap.hu

Íves, alakos, kerekített, sima tető. Belül elhelyezett székek és széklet, és ha téglalap alakú pavilon, fából készült padok lehet helyezni a falak mentén. A tető formája és színe összhangban legyen a ház homlokzatával, és tökéletesen illeszkedik a tájba.

Szokatlan alakjának köszönhetően a tetőtéri tér nem szabványos tervezési megközelítést igényel, figyelembe véve a tető típusát.

A „déli típusú házakra jellemző a kis dőlésszögű tető, az apáca cserépfedés, a kisebb ablakok és a külső terméskő burkolatok. A nagyobb elő tetők, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal van szerelve, alátámasztva. Vélemény van arról, hogy lapos tetővel rendelkező házak újabb irányba vannak építve, mint a csúcstechnológia, a modern és mások, de ez nem teljesen igaz. Század első felében kezdett népszerűvé válni, ami azóta sem múlik.