Terasz Vaslepcso

Terasz Vaslepcso. A szecessziós körlépcsőn haladva a nyolcerkélyes kilátó terembe érve buda és pest körpanorámája valamint a dunát átívelő hidak látványa tárul a látogatók elé. A tulajdonosok szerették volna, ha a padlásfeljárót eltakarjuk.

4312.
4312. from www.sulyok-t.hu

Mindkét épületet bőségesen beburkolja a falakra felfutó vadrepkény, vadszőlő, borostyán. A vendégház főbejárata az első emeleten van, oda külső vaslépcső vezet fel. A gépházba kizárólag csak roncsbúvári minősítéssel rendelkező, és zárttéri merülésre kiképzett, valamint a.

Lépcső, terasz, galéria és erkélykorlát gyártást és telepítést vállalunk, akár ipari megrendelésről vagy egyedi elképzelésekről van szó.

Századi havanna egyik legszebb épületévé. Önnek elegendő elképzelnie a tökéletes korlátot, szakembereink az ötleteit figyelembe véve valósítják meg a gyártást és a telepítést. Itt a szobák mennyezete felújításra szorul ( szigetelés, burkolás), valamint a mellékhelyiség is felszerelésre vár. Vastagabb lépcsőfokokat alakítottunk ki, a korlát helyére pedig egy gipszkarton fal került.