Kocsibeallo Ives Polikarbonat Fedessel

Kocsibeallo Ives Polikarbonat Fedessel. Kerti filagória építése közben terasz további részletek. Könnyed, légies tetőborítási anyag a fényáteresztő, könnyűszerkezetes építőelem, az üregkamrás polikarbonát lemez.

Vitoria 5000 Fedett kocsibeálló szürke színű, porfestett
Vitoria 5000 Fedett kocsibeálló szürke színű, porfestett from www.kertsziget.hu

Elő tető teraszra, vagy kocsibeálló tetői lábakon áll, mivel statikailag meg kell felelni a követelményeknek. Kérem mellékeljen egy képet a házról vagy a környezetről, hogy ehhez illeszkedő autóbeállóra tehessünk ajánlatot. A kocsibeálló megvédi az autóját az időjárás viszontagságaitól, hőtől, fagytól, csapadékoktól, levelektől, gallyaktól és még a madarak savas ürülékétől, amelytő l az autója veszíthet színéből, fényéből is.

A kocsibeálló megvédi az autóját az időjárás viszontagságaitól, hőtől, fagytól, csapadékoktól, levelektől, gallyaktól és még a madarak savas ürülékétől, amelytő l az autója veszíthet színéből, fényéből is.

Szükséges a telefonszámot is megadni, valamint képet küldeni, ha lehetséges. Ximax portoforte íves kocsibeálló alumínium szerkezettel és polikarbonát fedéssel A meghajlított polisztirol lapot a megrendelő biztosította. Az alumínium időtálló a felhasználható anyagok közül a legjobb.